Sungurlar 19. Bölüm izle Tek Parça 28 Şubat 2015 #Sungurlar


Sungurlar  19. BolumSungurlar 19. bölüm Özeti: Sungurlar dizisinin yeni bölümü olan 18. Bölüm'ünde neler oluyor? Cumartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Sungurlar, Ortadoğu ve Türkiye üzerinde oynanan büyük Oyunları yeni bölümleriyle ekrana taşımaya devam ediyor. .

Sungurlar 19. Bölüm Takılmadan izle 28-02-2015,Sungurlar 19. Bölüm Takılmadan izle,Sungurlar 19. Bölüm Tek Parça HD seyret,Sungurlar son bolum izle,Sungurlar 19. Bölüm Full Hd izle,Sungurlar 19. Bölüm Youtube izle,Sungurlar 19. Bölüm Takılmadan izle,Sungurlar 19. Bölüm Donmadan izle,Sungurlar 19. Bölüm izle

Doktor’un kazayla vurduğu Serdar, ağır yaralı halde bölgeden uzak bir çiftliğe götürülür. Eline geçen fırsatı kaçırmak istemeyen Şahmaran, takas konusunda Doktor’u kandırmaya ve onu oyalamaya devam eder. Buna müdahale etmeye çalışan Kordon Celil, çocuğunun olduğu kreşe bir teröristin saldırı düzenlediği bilgisini alınca planları altüst olur. Celil operasyona hazırlanırken Doktor da Şahmaran’ı takasa götürmeye karar verir.



Labels: , , ,



Leave A Comment:

Blogger tarafından desteklenmektedir.